Kuinka useasti sitä lukee tiettyjä blogeja miettien pitäisikö itsekin ryhtyä aloittelevaksi oman elämän paljastelijaksi. Nopeasti ajateltuna, ajatus miellyttää mutta sitten tulee kysymys; haluanko ihmisten todella tirkistelevän elämääni? Kuinka monta kertaa jouduinkin tämän kysymyksen kanssa ottamaan parit kädenväännöt, ennen kuin ensimmäinen blogini ilmestyi. Nyt tunnun olevan jo alan konkari mutta maailma on avara ja aiheita tuhansia.

Luettuani muutamia fashionistojen (kunniamaininta Vendetalle tällä saralla) kirjoittamia blogeja, päätin heittää tällekin elämän saralle sormeni soppaan ja hämmentää tätä muotiblogien listaa entisestään. Se, että vaatekaappini muistuttaisi haute couture näytöksiä on suorastaan naurettava väitös mutta joskus ihmisen on vain annettava luovuutensa lentää. Onpa joskus joku mallimaailman kulmakarvaton elitistikin sanonut, että muoti on sitä mistä itse pitää!

Tarvitsenko siis Luis Vuittonin Cherryä tähän väliin tekemään minusta muotibloggaajan, I honestly doubt this! Haluan jatkuvasti karttuvan kaappini teille kuitenkin jakaa - designerluomuksilla tai ilman. Sillä onhan minulla kuitenkin vaatekaappini lisäksi timanttileikkuriakin terävämmät ajatukseni tästä muodin ja sitä seuraavien halujen, toiveiden sekä murtuneiden unelmien valtakunnasta.

Tässä on, hyvät naiset ja herrat, ensimmäinen muttei taatusti viimeinen vuodatukseni täällä alati kasvavan muotibloggauksen kermaisessa joukossa!


PS. Yhtäläisyyksistä huolimatta kuvassa en ole Minä