Sitä nämä joulunpyhät tietää - pelkkää suhinaa aivokopassa! Vaikka kuinka yrittäisin nyt keksiä aihetta mielenkiintoiseen postaukseen, niin aivosoluni eivät saa aikaiseksi mitään kovin järkevää ja mehevää. Mutta koska tiedän, että on tehtävä töitä jotta joskus pääsisi pisteeseen, ettei tarvitse enää rehkiä niin kovin nauttiakseen työnsä hedelmistä, on minun tihennettävä postaus tahtiani ja jätettävä tekosyyt muiden harteille. Päätin siis aloittaa siivoilemaan kaappejani ja samalla arkistoimaan omaisuuttani pukeutumisen saralla. Helpottaahan se myös minun jokapäiväistä pukeutumistani, sillä usein en edes muista mitä loppujenlopuksi omistankaan ja sitten jää käyttämättä ne unelmakorkkarit mitkä sitä on joskus aikoinaan ostanut, koska ei edes muista niiden olemassaoloa!

1165173.jpg

Tämän huivin tarina on sinällään todella mielenkiintoinen, etten oikeasti edes tiedä huivin tarinaa! Kaivelin tässä taannoin isoa jätesäkkiä mihin olen aikoinani upottanut kaikki huivini ja sieltä käsiini osui tämä ihanuus. Aluksi mietin, että kehtaako sitä laittaa kopio huivia kaulaan, kun kyseessä on kuitenkin kansainvälisesti tunnettu kuosi. Hetken huivia hypisteltyäni huomasin kuitenkin, että kyseessä onkin AITO Burberryn huivi. Tietenkin tämä tieto lohdutti sydäntäni mutta samalla mielessäni pyöri kysymys, mistä ja koska tämä huivi on minulle päätynyt! En nimittäin todellakaan muista nähneeni kyseistä huivia aiemmin :/

Kenkävarastoa penkoessani tein sellaisia löytöjä, että heikompaa hirvittää! Enkä tarkoita sitä, ettäkö ne kengät olisivat olleet niin järkyttävän kauheita vaan sitä, että kaappi oli pullollaan kenkiä joiden olemassaoloa en muistanut. Oli suorastaan ilo huomata, että kesää varten minua on odottamassa kasa toinen toistaan ihanampia popoja... olettaen, että nyt vihdoin niitä sitten kanssa käyttäisin!

1166142.jpg1166143.jpg
1166145.jpg1166148.jpg
1106064.jpg1106067.jpg


Tuossa nyt on vaan pienen pieni osa kengistäni, lisää tulee, kunhan saan rasitettua kameraani taas hieman lisää!

Seuraavaksi voisin esitellä pienen osan laukuistani eli ne, jotka sain kaivettua samaan kasaan. Tarkoitukseni nimittäin on, että saisin koko vaatevarastoni kasattua niin, että kaikki on samassa paikassa. Eli kengät samassa, laukut samassa ym. ym.
Tämä helpottaa asustamista ja vaatteiden valintaa, kun kaikki on nähtävillä eikä kaappien pohjilla tai säkeissä, joissa niiden olemassaolo on yhtä tyhjän kanssa.


1166161.jpg1166157.jpg
1166165.jpg

Huomatkaa kolmen laukun yhdennäköisyys :) . Tämä ei kyllä ole ollut aikoinaan laukkuja ostettaessa suunnitelmallista vaan täysi vahinko. Itse en osta tuotteita sen vuoksi, että jollain muullakin on tai ne ovat muodissa. Ostan sellaisia mitkä miellyttää silmää ja hivelee makunystyröitäni! Eläinkuosit ovat olleet kovassa kiistelyssä mutta kaikesta negatiivisesta palautteesta huolimatta minä pidän kyseisestä kuosista ja nämä laukut ovatkin olleet enemmän ja vähemmän käytössä!

Muutamia kirjekuorilaukkujakin on siunaantunut kokoelmiini, joista tässä vain muutama hassu, kaikki huuto.netistä.

1166167.jpg

Kirjekuorilaukut ovat tämän hetken juttuni, en oikein osaa enää edes valita noita suuria ja kömpelöitä laukkuja. Osa laukuista on ollut mieluisia vasta hihnat pois leikattuani mutta valitettavasti tämä ei toimi kamalan isojen säkkien kanssa!

Restauroitko sinä nyt uuden vuoden kynnyksellä kaappejasi ja etenkin niiden pohjia?